Hubungi Kami

Untuk maklumat lanjut atau ingin melanggan, sila layari Maybank2u atau kunjungi mana-mana cawangan pengedar-pengedar berdaftar seluruh negara.

Anda juga boleh menghubungi Perkhidmatan Pelanggan kami.

Maybank Asset Management Sdn. Bhd. (421779-M)
Level 12, Tower C, Dataran Maybank, 1 Jalan Maarof, 59000 KL, Malaysia.

+603 2715 0071

Penafian
Kandungan laman web ini bukanlah satu tawaran atau usaha untuk berurusan atau melabur dalam unit di AHB.
 

Para pelabur dinasihatkan untuk meminta, membaca dan memahami prospektus Dana sebelum membuat keputusan untuk melabur. Sila rujuk Prospektus Tambahan Pertama bertarikh 30 November 2022 yang perlu dibaca bersama dengan Prospektus Amanah Hartanah Bumiputera bertarikh 1 Disember 2020 yang telah didaftarkan dan diluluskan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (“SC”), yang tidak bertanggungjawab terhadap kandungannya. Salinan Prospektus boleh didapati di cawangan pengedar kami. Pelabur dinasihatkan supaya membaca dan memahami kandungan Prospektus sebelum melabur. Antara lain, pelabur perlu mengambil kira fi dan caj yang terlibat. Pengagihan yang dibayar mungkin turun dan juga naik. Prestasi Dana masa lalu tidak boleh dianggap sebagai petunjuk prestasi masa depannya.

Kelulusan atau kebenaran SC, atau pendaftaran dan penyerahan atau penyerahan Prospektus tidak menunjukkan bahawa SC telah mengesyorkan atau mengesahkan Dana, iklan atau bahan permasaran tersebut atau  mengkaji semula laman web ini.

PARA PELABUR PERLU BERGANTUNG KEPADA PENILAIAN MEREKA SENDIRI UNTUK MENILAI MERIT DAN RISIKO PELABURAN TERSEBUT. JIKA PARA PELABUR TIDAK DAPAT MELAKUKAN PENILAIAN SENDIRI, MEREKA DINASIHATKAN UNTUK MERUJUK PENASIHAT PROFESIONAL.